""

Vil du blive klogere på e-sport?

Vi har fået en masse nyt på hylderne om e-sportens mange sportsgrene, for eksempel CS GO, LOL og Minecraft

Interessen for e-sport er eksploderet de sidste par år. Der vises livetransmissioner af e-sportsturneringer i fjernsynet, du kan købe merchandise fra dit yndlings Counter Strike-hold, og der er kommet flere foreninger til, hvor det nu er muligt selv at prøve kræfter med e-sporten. 

E-sporten indeholder mange forskellige spil, og hvis du ønsker en kort gennemgang af nogle af dem, så kan den spritnye bog "eSport superstjerner – insider viden om professionel gaming" af Kevin Pettman anbefales. Den fortæller på én side kort om en e-sportsgren og efterfølgende kort om udvalgte hold inden for den gren.

Hvis du især interesserer dig for især de danske hold, så grib fat i bogen "eSportens danske helte – alt om gaming, de store danske hold og vejen til toppen" af Jacob Kofler. 

Bøger for de mindste

Biblioteket har også letlæsningsbøger for de yngre e-sportsinteresserede. Her er der blandt andet bøger som "E-sport" af Anne-Sofie Duch Teglgaard og "Astralis" af Eva Mosegaard Amdisen. 

Vi har også et stor udvalg af fiktionsbøger, der handler om spil f.eks. "Gamerz-serien" for de yngre og "Ready player one" for de lidt ældre børn.

Og så har vi har netop fået et flot hæfte med inspiration til læsning for børn og unge, som har en gamer i maven. Kig forbi og få inspirationsfolderen "Gamer" med hjem! 

 

Materialer
  • Bog

Esportens danske helte : alt om gaming, de store danske hold og vejen til toppen

Af Jacob Kofler (2018)
Om danske esportspillere og hold, med kapitler om holdene Astralis og North, populære spil, pengepræmier, Counter Strikes historie og de fordomme, knyttet til sporten samt om kommende talenter og gode råd til hvordan man selv starter som professionel gamer
Læs mere
  • Bog

Esportens danske helte : alt om gamin...

Af Jacob Kofler (2018)
  • Bog

e-Sport-Superstjerner

Af Kevin Pettman (2018)
I tekst og billeder fortælles om de mest populære spil, de store turneringer og de mest kendte e-Sportshold
Læs mere
  • Bog

e-Sport-Superstjerner

Af Kevin Pettman (2018)
  • Bog

E-sport og gamere

Om e-sportens historie og fremtid, berømte gamere og de store turneringer
Læs mere
  • Bog

E-sport og gamere