Smag på biblioteket
I et samarbejde med Danmarks Radio sætter vi og en række andre biblioteker i foråret 2019 fokus på mad under overskriften "Maden mellem os".
Mad samler mennesker, mennesker samtaler over mad. Mad er kultur, samvær, eksperimenter, oplevelser, historie, næring.
Mad er TING, der fortæller så meget mere end blot de råvarer, den er lavet af.
Vi har derfor en række mad-inspirerede events på menuen dette forår:
Forret
Helle Helle og tingene
Blomkål, forfattermøde, mad-quiz, 3. april 19.00
50kr / 35kr
Hovedret
Spis op! Langbordsmiddag af rester
Fup og fakta, fællesmiddag, samvær, 11. april 18.00
50kr / 35kr
Dessert
Lad dem spise kage
Dansk historie, fransk revolution, masser af kage, 23. maj 18.00
50kr / 35kr
Børnemenu
Rævetime
Familievenlig mad, læring, musik, kreativitet, 8. april 17.00 og 21. maj 17.00
25kr
Natmad
Supertorsdag
Livemusik, streetfood og håndbrygget øl, 9. maj 19.00
90kr / 75kr
Gå også på opdagelse i det bord, vi i biblioteksrummet har dækket med udgangspunkt i vores events.
Udstillingen udvides og udskiftes løbende, så der er masser af lækker inspiration at hente.