Forfatter Sara Linderoth Bouchet
Forfatter Sara Linderoth Bouchet

Forfatter skal skrive om Herlev

Snart besøger 20 forfattere 20 byer og skriver om dem. Sara Linderoth Bouchet kommer til Herlev

Om lidt drager forfatter Sara Linderoth Bouchet sammen med 19 andre forfattere ud for at opdage nye byer, finde inspiration og skrive ny litteratur om Danmark.

Sara Linderoth Bouchet vil i uge 13 opholde sig i Herlev, hvor hun skal møde herlevitter, opdage og opleve byen og skrive en tekst. Efter sommer bliver teksten trykt i Herlev Bladet, og Sara Linderoth Bouchet vender i efteråret tilbage hertil.

Et danmarkskort af fortællinger

Sara Linderoth Bouchets besøg i Herlev er en del af projektet "Hvem er Danmark?", som Danmarks Forfatterforening med støtte fra Nordea Fonden står bag.

20 udvalgte danske forfattere tager under projektet på opdagelsesrejse i Danmark for at søge inspiration til nye fortællinger. Tilsammen danner de 20 nye fortællinger et litterært Danmarkskort. 

Sara Linderoth Bouchet har tidligere skrevet blandt andet romanen "Hjem", som hun vandt en stor romankonkurrence udstedt af Dansk Flygtningehjælp med.

Mød forfatteren og teksten

Sara Linderoth Bouchets tekst om Herlev vil også være udgangspunktet for en skrive-workshop, forfatteren afholder for en eller flere lokale skoleklasser, og for et debatarrangement her på biblioteket, hvor alle Herlevs borgere er velkomne til at møde forfatteren og diskutere det spejl, litteraturen holder op for byen. 

Det litterære danmarkskort bliver tilgængeligt online, og i samarbejde med DR bliver der produceret en række podcasts over teksterne. Hele indsatsen kulminerer på Bogforum 2019 med et sceneevent.

Vi glæder os!
 

Læs mere her: hvemerdanmark.dk

Foto: Peter Kirkeskov Rasmussen

 

Materialer
Reservér
  • Bog

Hjem : en roman

Af Sara Linderoth Bouchet (f. 1980) (2016)
Læs mere