Sommergriller

30.06.23
Så skal der grilles! Og gerne sammen med familie og gode venner

Den danske sommer er over os, og det betyder, at det er tid til at hive grillen frem igen.

Måske har du brug for lidt inspiration til at komme i gang med nye eller traditionelle grillretter?

Jeg har fundet et udvalg af vores bøger med grillopskrifter frem – her i artiklen og på en udstilling i biblioteket. Flere af bøgerne giver også gode råd og tips til den helt rigtige grillstegning.

Velbekomme fra Marianne

Materialer
  • Bog

Grill : 100 fantastiske opskrifter til grill og BBQ

Af Jonas Borssén (2022)
Opskrifter på grillretter, samt en grundig gennemgang af optænding, grillkul, røgtræ, redskaber og valg af grill
Læs mere
  • Bog

Grill : 100 fantastiske opskrifter ti...

Af Jonas Borssén (2022)
  • Bog

Sommerkogebog

Af Timm Vladimir (2022)
Kogebog af Timm Vladimir med et rigt udvalg af sommer- og grillretter til hverdag og fest. For alle dem, der søger inspiration til sommerkøkkenet
Læs mere
  • Bog

Sommerkogebog

Af Timm Vladimir (2022)
  • Bog

Webers ultimative grillbog

Af Jamie Purviance (2019)
125 opskrifter fordelt på forretter, okse & lam, svinekød, fjerkræ, fisk & skaldyr, tilbehør samt desserter
Læs mere
  • Bog

Webers ultimative grillbog

Af Jamie Purviance (2019)
  • Bog

Kvinde, kend dine kul

En grillkogebog der især henvender sig til kvinder, og som har et særligt fokus på grøntsager og salater. Bogen gennemgår grilningens grundprocesser og alt det praktiske omkring grillen. Der bringes opskrifter på grillet kød og fisk samt mange salater
Læs mere
  • Bog

Kvinde, kend dine kul

  • Bog

Grill grønt

Af Nikolaj Juel (2020)
Kogebog med en række vegetar- og grøntsagsretter tilberedt på grillen, der kan tilføre den traditionelle grillmad et grønt tvist. Med fokus på sæsonprægede råvarer og opskrifter på hovedretter, småretter, salater, desserter og dips. Bagerst et afsnit med grilltips og -tricks
Læs mere
  • Bog

Grill grønt

Af Nikolaj Juel (2020)
  • Bog

Grillet grønt : vegetariske retter fra grillen

Af Martin Nordin (2020)
Om at grille grønsager ved at bruge ild og røg fra enten rist, indirekte varme, støbejern, direkte på kul samt ved at røge og syrne. Med opskrifter på fx ristet knoldselleri med grillede kantareller og cikoriedukkah og urtecreme
Læs mere
  • Bog

Grillet grønt : vegetariske retter fr...

Af Martin Nordin (2020)
  • Bog

Grillbogen

(2005)
Læs mere
  • Bog

Grillbogen

(2005)