Der gives tricks til at mindske madspil i form af grundopskrifter på f.eks. risotto, madmuffins eller grønsagstærter, der piftes op med rester fra køleskabet. Desuden med guides f.eks. til genoplivning af trætte grønsager eller til at få en stor søndagsmiddag til at strække hele ugen
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
Originaltitel
My zero waste kitchen
ISBN
9788772050027
Udgave
1. oplag (2018)
Omfang
71 sider
Forlag
Bolden
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
TING der tæller i miljø og økonomi
Du kan spare både miljøet og din pengepung for meget med små ændringer - Nyhed
Herlev spiser sammen – og spilder mindre
Vi inviterer til fællesspisning til kamp mod madspild og ensomhed. Find inspiration til bæredygtig restemad her - Nyhed
Få poser til mad- og tekstilaffald
Vidste du, at du kan hente både grønne og røde poser på Herlev Bibliotek? - Nyhed
Spis mere, spild mindre – klimavenlig mad
Det er lækkert at spise klimavenligt! Få inspiration fra lokalpolitikere og bøger