Kogebog med 100 kødfrie hovedretter inddelt efter årstiderne. Retterne spænder bredt fra pastaretter, madtærter, salater, supper, wokretter, pizza og grønne klassikere som gazpacho, ratatouille og falafler. Med basisopskrifter
Emneord
vegetarretter
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.15 (Råkost. Vegetarisk mad)
Bidrag af
ISBN
9788793604872
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
348 sider
Forlag
Strandberg
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Kvinde - fra damebladenes univers
De bedste opskrifter - når livet smerter, familietraumer & DEN POKKERS KÆRLIGHED! - Nyhed
2020s bedste fagbøger
Ligestilling, bæredygtighed, plantebaseret kost, investeringer og corona-pandemien har fyldt meget i den faglitteratur der er udgivet i 2020. Men hvilke fagbøger er bibliotekets og Herlevitternes favoritter? - Nyhed
Spis mere, spild mindre – klimavenlig mad
Det er lækkert at spise klimavenligt! Få inspiration fra lokalpolitikere og bøger