- Bog
Lav mad uden spild : brug det hele : udnyt hele råvaren, brug resterne, undgå madspild
Af Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev (2018)
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Grønsager ; Frugt ; Æg & ost ; Kød, fisk & skaldyr ; Brød & bælgfrugt ; Madrester...
Originaltitel
Cuisine zéro déchet
ISBN
9788771554816
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
150 sider
Forlag
Legind
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Herlev spiser sammen – og spilder mindre
Vi inviterer til fællesspisning til kamp mod madspild og ensomhed. Find inspiration til bæredygtig restemad her - Nyhed
Få poser til mad- og tekstilaffald
Vidste du, at du kan hente både grønne og røde poser på Herlev Bibliotek? - Nyhed
Spis mere, spild mindre – klimavenlig mad
Det er lækkert at spise klimavenligt! Få inspiration fra lokalpolitikere og bøger