""

"Mine personer kæmper med normerne"

Mød forfatter Kamilla Hega Holst i video-interview om romanen "386" – og i levende live hjemme hos Jane her i Herlev!

I romanen “386” sender Kamilla Hega Holst læserne ind i et intenst trekantsdrama. Hvor godt kender karaktererne egentlig hinanden, og hvad sker der med Johan, Mai og Daniel, når hemmelighederne pibler frem?

Mød forfatteren i en åben og meget personlig samtale om romanen i videoen her:

Læs også forfatterportrættet af Kamilla Hega Holst på Forfatterweb
 

Oplev Kamilla Hega Holst hjemme hos Jane i Herlev

Hvis du vil endnu tættere på Kamilla Hega Holst og hendes seneste roman, så har vi et ret enestående arrangement med hende onsdag den 27. september:

I romanen "386" spiller et hjem med møbler, rutiner og hemmeligheder en central rolle for fortællingen. Så for at komme helt tæt på følelsen af et hjem byder vi dig og Kamilla Hega Holst indenfor hos litteraturelsker Jane, der bor med sin familie i Eventyrkvarteret i Herlev. 

Litteraturformidler Nanna Damsgaard-Larsen taler med Kamilla Hega Holst, og til sidst åbner vi op for en samtale i stuen – over kaffe, te og kage, naturligvis.

Læs mere om det hjemlige arrangement og hent din billet ved at klikke her.
 

Bøger af Kamilla Hega Holst
  • Bog

386

Da Mai og Johan lader Johans barndomsven, Daniel, flytte ind i deres hus, vendes der op og ned på deres liv. Daniels tilstedeværelse slår sprækker imellem dem, for hvor godt kender de egentligt hinanden? Sitrende trekantsdrama om hemmeligheder i parforholdet for læsere af nordiske romaner og domestic noir
Læs mere
  • Bog

386

  • Bog

Rud : roman

Kaisa har ved en skilsmisse mistet retten til at have børnene, den 14-årige Malte og 10-årige Mira. Da Simon og hans nye kone Agnete tager på ferie, får Kaisa lov at passe sine børn. Men pludselig er Malte forsvundet
Læs mere
  • Bog

Rud : roman

  • Bog

På træk : roman

Roman, der beskriver en ung kvindes personlige deroute i en blanding af sex, svigt og hykleri
Læs mere
  • Bog

På træk : roman